Sommarstugor

Vår målsättning är att vårda det kulturarv som finns inom egendomen, samt att bevara och skapa en attraktiv boendemiljö för våra hyresgäster. Vi hyr ut 7 bostäder i natur- och kulturnära miljö. 2 av husen är sommarstugor, övriga permanentbostäder.

För närvarande finns nedanstående objekt ledigt:

Trädgårdsmästarbostaden

 
 

Beskrivning:

Trädgårdsmästarbostaden är den perfekta stugan för semesterfamiljen, jägarna och svampvänner. På Göksbo drevs en handelsträdgård fram till 1942 med 1,5 hektar trädgårdsodlingar. Odlingarna finns inte kvar men det gamla Trädgårdsmästarbostället hyrs ut veckovis under sommarhalvåret. Huset har till mycket stor grad kvar sin gamla charm. Huset är avskilt beläget från annan bebyggelse. Huset har givetvis faciliteter som badrum, kyl/frys, spis, TV etc samt även vedspis.

Läge:

Göksbo ligger lantligt naturskönt med vidsträckt utsikt över öppet odlingslandskap, cirka 7 km norr om Fjärdhundra samhälle, drygt 2,5 mil nordväst om Enköping. I de närmaste omgivningarna finns fina jakt- och strövområden delvis med förhöjda naturvärden och bra bär- och svampmarker. I granngårdarna finns bageri, café och resturang. I Fjärdhundra samhälle finns service med livsmedelsaffär, skola t.o.m. högstadiet, distriktsläkarmottagning, pizzeria, Thai-take away, kommunalt bassängbad etc. Göksbo är beläget på en vacker naturskön träddunge av parkkaraktär som är av kulturhistoriskt intresse. För vägbeskrivning till Göksbo, se under menyn ”Kontakt”